NOSALTRES

Fotógrafo en Barcelona, Comunión, Bautizo, Perfil Profesional, Producto, Arquitectura, Book, Gastronómica - mi-foto.jpg


El meu nom és Emilio.

Realment no recordo amb quina edat vaig pensar per primera vegada en la fotografia, només tinc informació de la meva família i una foto meva, que havia de tenir 3 anys, en la qual subjecte la càmera del meu pare. El que sí que sé, és que la fotografia ha format part de mi tota la vida.

Suposo que tots tenim una passió, però per algun motiu no podem dedicar-nos professionalment. Però quan desitges alguna cosa amb tot el cor i t'esforces de veritat per aconseguir-ho, el que sembla impossible acaba sent assolible.

Avui dirigeixo el meu propi estudi de fotografia a Barcelona comptant amb els mitjans i l'experiència necessària per a cobrir qualsevol projecte fotogràfic.


Els meus sessions són sobretot divertides i molt dinàmiques. No importa el temps, em centre en la fotografia i en que els meus clients estiguin còmodes, el més semblant a estar a casa.


És important connectar amb les persones abans de fer-les posar davant de la meva càmera, així que abans de res ens vam asseure per comentar com serà la sessió, els looks i el maquillatge que es farà servir en cada moment, també ensenyo un moodboard a el model per mostrar-li alguns exemples on explico com serà el punt de partida, l'evolució i fins i tot algunes idees de poses que poden anar bé amb el tipus de sessió. + Info

El mateix passa quan una empresa em contracta per realitzar un reportatge corporatiu o fer fotografia de producte. Necessito conèixer la història de l'empresa i del producte a vendre per arribar a el mateix nivell emocional i d'entusiasme que el meu client.

En FotoEstudi expliquem històries amb imatges, sense artificis ni posis per fer que tot sigui més autèntic i original. Tenim la capacitat humana per acompanyar-vos a través d'aquests moments tan emotius amb tota discreció. En aquest context situarem l'essència del nostre treball. El resultat serà una història, la vostra, explicada amb empatia i complicitat.

Fotógrafo en Barcelona, Comunión, Bautizo, Perfil Profesional, Producto, Arquitectura, Book, Gastronómica - mg-3093-editar.jpg

Fotógrafo en Barcelona, Comunión, Bautizo, Perfil Profesional, Producto, Arquitectura, Book, Gastronómica - mg-9210-edit.jpg

Fotógrafo en Barcelona, Comunión, Bautizo, Perfil Profesional, Producto, Arquitectura, Book, Gastronómica - 2u8a5033-editar.jpg
Fotógrafo en Barcelona, Comunión, Bautizo, Perfil Profesional, Producto, Arquitectura, Book, Gastronómica - mg-3358.jpg

Subscriu-te a la nostra newsletter:

Perquè ens puguem posar en contacte.
Per comprovar que no ets un robot.
Fes clic a l'enllaç per a llegir el nostre avis legal.
* Dades obligatories